Cosumel

Igår åkte vi färgen över till Cosumel här utanför och hyrde två jeepar. Vi han åka runt hela ön och stannade på ett ställe som (enligt biluthyrning) var en bra snorkelpats . Det var mycket bättre än den förra snorkelturen vi gjorde men inte alls lika bra som Egypten. Det var klart vatten, massa olika fiskar, en del coola växter Koraller.

Vi fortsatte runt ön till ett ställe som bob marley har ägt och där såg vi även en tvättbjörn. Yippie! Jättevackert var det. Framförallt den gaser vi hittade, det var hål under klipporna så varje gång en våg slog in på stranden så sprutade det ut en 3 meter lång stråle vatten.
Vi tog färgan tillbaka vid 18 (EG 18,30) och rusade över 5 avenyn till hotellet. Vi hade bokat restaurangen där till 19. Restaurangen har vi ätit på en gång förut. Då fick jag in förrätten och sedan kom allas huvudrätter vid Olik tid. Jag hade redan ätit upp och fått min tallrik bortplockad när Erik fick sin huvudrätt. Servitrisen kom in och försökte ge mig kickan tallrik, när jag skickade över den till henne så kollade Servitrisen väldigt konstigt på mig och undrade vad jag hade beställt. Jag sa rökstopp och hon gick iväg och började prata med kocken. Jag krans fram till henne och förklara att jag redan hade ätit. Hon sa ja men 7 min senare dök det upp en räkorna till som jag fick klämma i mig med Eriks hjälp.

Den här gången fick Henke, som verkligen är ar tydlig med att ha kyckling burits in en tallrik med fisk. Maria som ville ha omelett till förrätt och pasta till huvudrätt. Hon fick in en stor pasta mellan våra förrätt och huvudrätt och efter det dök omeletten upp. Engelskaskillsen är inte direkt på topp. Hehe.

image

image

image

image

image

image

image

Lämna en kommentar