Vad ska man göra?

Man skulle milt sagt kunna säga att hela min facebook har kraschat ner i total desperation över att skeppet inte ska segla till Kina 4 maj.  Jag själv är såklart jätteledsen för jag ville verkligen uppleva både Singapore och Hongkong, och framför allt Kinas nationaldag! Men jag försöker se det positivt istället. Skeppet kommer finns kvar i Göteborg längre tid, det kanske blir en ännu coolare segling med längre hamnstopp om vi åker senare? I vilket fall så har många frågat sig vad man kan hitta på nu när man har fixat ledigheten och står med ca 10 000 oanvända pengar i fickan. Jag har såklart några olika exempel som jag hade kunnat tänka mig!

 

1. Ridresa till Island! – Vem vill inte åka till Island och uppleva islandshästar, varma källor, glaciärer och vulkaner?!
http://www.vulkanresor.se/paketresor/redresor/

2. Forsränning i Bergslagen! – Seriöst, är det någon actionaktivitet jag vill göra innan jag dör så är det forsränning!
http://www.upplevelse.com/forsranning-bergsslagen

3.  Fjällvandra! – Självklart rekommenderar jag att man upplever Sveriges natur på ett hälsosamt sätt!
http://www.svenskaturistforeningen.se/sv/Inspiration/Vandring/

4. Ta dykcert! – Det hade jag gjort om jag hade pengar att slösa! Att spendera tid i hav istället för seglandes på hav är ju awesome! Oxygen finns i Göteborg!
http://www.oxygenediving.com/

5. Åk på solresa någonstans i världen..?

6. Boka någon rolig aktivitet till hösten, typ pooledance, ridning, afrikansk dans, vattengympa eller liknande..

7. Köp ett gymkort, gå till gymmet 8 timmar per dygn uppdelat i 2 fyratimmarspass och köp gymkläder i gult, grönt eller rött. Ta med fika för att kunna äta efter två timmar.. Lyssna på forsande vatten samtidigt..

8. Faktiskt mitt största tips, spara pengarna… Jag personligen tror inte att det är stört omöjligt att SOIC fixar en kortare segling till  sensommaren eller hösten? Kanske en tur längst Norges norra delar? En kortare tur till Medelhavet? England? Island? Skottland? Eller (min dröm) Irland? Det finns många ställen som är lite närmare än Kina dit vi inte har åkt på ett tag, eller alls. Eller så kanske kineserna bestämmer sig för att vi ska till kina senare så att vi åker till hösten eller tidigare nästa vår? Eller så kommer man fram till att man kör jorden runt baklänges och kommer till Kina om några år.. Typ Svearike, Azorerna, Amerika, Australien, Kina? Det hade varit drömmen!

 

 

 

 

 

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: