Kökslampa

Jag och E har (faktiskt gemensamt) kommit fram till att vi ”behöver” en kökslampa. E ville gärna att den skulle ha lite båtkänsla. Min största fråga är helt enkelt: Vad innebär en kökslampa som ger båtkänsla?? Vi är inte direkt i behov av starkare belysning för det har det gigantiska lysrörslampan i taket ovanför diskbänken som ger ögonen en sol-chock varje morron sett till! Men jag läste någonstans för länge sedan att man ska ha minst 10 ljuskällor i ett rum för att skapa myskänsla. Så för att göra köket till ett mysigt kök behöver vi fler ljuskällor.

 

Jag tänker typ oljelampa när jag tänker båt, eller lanternor. Men att hänga upp oljelampa i taket eller sätta upp en rad av röda och gröna lanternor känns inte riktigt aktuellt. Jag hittade några lampor på Belysningsdesign som jag inte riktigt kan identifiera. Är dessa ”båt”??

markslojd_hunneberg_pendellampa_massing

104771_garage_1

Annonser

Etiketter: , , , , ,

3 svar to “Kökslampa”

  1. Ulrica Says:

    kankse en sådan här:
    http://www.google.se/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=w_zlZ4flY23DEM&tbnid=dA-nHeVIs8qEkM:&ved=0CAgQjRw&url=http%3A%2F%2Fsilodrome.com%2Fsteampunk-chandelier-milton-douglas-lamp-co%2F&ei=EcIFU4zyMqXmywPoqoLYBw&psig=AFQjCNGW2DEKrrCZoERKBPfWFwkWOnkW-g&ust=1392972689884754

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: