Repslagarmuséet

Jag ljuger om jag säger att jag inte är trött just nu! Jag gick ändå och la mig kl 22 igår men kunde inte somna fören efter 23. Sen vaknade jag vid 00.38 av en kuslig mardröm där jag av ren klumpighet råkade tända eld på massa hus och sen kunde jag inte öppna några hus för alla dörrar gått i baklås och dessutom slutade alla plingklockor fungera.. hm..

Jag är i alla fall uppe tidigt idag för jag ska till Repslagarmuseet i Älvängen och slå rep till skeppet. Jag ska försöka filma lite, men precis som den filmen med rå-ringarna så kommer det att ta tid att få upp den. Typiskt mig och film.

Jag hade inte mitt vanliga program för att redigera film på datorn, så jag försökte ladda ner det och avinstalera typ 5 gånger för att det inte fungerade. Sen letade jag efter ett nytt program och det visar sig att youtube har ett eget program där man snabbt och lätt sedan lägger upp filmerna på youtube.com. När jag igår äntligen vart klar med en 10 minuter film om råt och ska lagga upp det så talar programmet snällt om för mig att filmen (eftersom jag itne har betalversionen) enbart kan vara 5 min lång(!!) Gaaah!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: