Xbo Ha

Idag har alla både ångest och panik över att det är sista dagen. Vid frukosten hade vi en hetsig diskussion om exakt hur vi ska tillbringa den sista dagen. Vi hade från början bokat in en snorkeltur med DiveMike men efter den senaste turen via dem beslöt vi att avboka. Man fick gå ut med packningen på huvudet över vassa undervattenssternar för att komma ut till båten, snorkla g i 30 min på en dålig plats och sedan ett oväntat besök på en strand.. Dessutom dyrt.
diskussionen rörde både en strand (xbo ha) och Cosumel igen men det slutade med Xbo Ha. Det var en fotograf på stan en kväll som rekommenderade denna strand men så jävla fantastisk var den inte. Det är en privat strand så fick fick betala för att komma in, sen fans det inga palmer på stranden och parrasollerna fick man hyra. Vi låg och svettades i solen och snorklade själva en del, men det var som första gången vi åkte ut i Tulum. Inte jättefint. Vi såg en del spännande firrar och när jag låg och solade kom en hund och snubblade över mina ben. Dösöt!

Det slutade i spöregn vid 13.30 så vi sitter här på hotellets lunchbuffé och sörplar kaffe. Ska snart ge oss ut och kolla om den dumma converse butiken är öppen idag, den har underligt nog varit stängd i två dagar.. Hoppas bara att det ska regna lite mindre. 😀

image

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: