Playa del pariso

När jag kom till receptionen imorse hade de andra redan fixat taxi till Tulum och den vackra stranden. På parkeringen stod två veckor anlita bilar och min matematik verkade vara den ända som inte gick ihop med 9 Pers +2 chaufförer i två bilar a 5 platser.. På något sätt tog vi oss ändå till Tulum och vandrade två kilometer ner till stranden.

Vi packade upp oss under några palmer och roade oss med att kastas omkring i kraftiga vågor ett tag. En gång när jag kom upp ur ev våg hade jag bikiniöverdelen halvägs över e a armen, en gång hade innerfoder vikt sig och innan jag gick upp hade jag även dykt upp ur en våg med bikinitrosorna nere vid knäna. Jag badade lite till med Eriks tshirt på mig istället. Vi åt på en strandrestaurang det en stor grupp killar spelade musik och sen tog vi en tur genom Tulums Mayaruiner innan vi åkte hem. Jag har lyckats bränna mig på en liten fläck på handen, en på hakan alldeles under vänstra sidan på läppen och i mungiporna. Känns lite jobbigt att röra läpparna. Är det vanligt?

Vi har nu även insett att man inte bara kan åka till Tulum utan man måste specificera om man vill till paradisstranden, dit kom vi inte idag men kommer försöka imorron igen.

image

image

image

image

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: