Korkade klagomål…

Jag hittade precis en artikel på aftonbladet där de publade de mest korkade och konstiga klagomålen från olika kryssningar.. Jag dog lite när jag läste nr 8.

1, En kvinna som varit på kryssning med ett fartyg från rederiet Celebrity cruises klagade över att det inte fanns några kändisar ombord.

2, Ett par på smekmånadskryssning i två veckor klagade på att personalen inte dekorerade hytten i vitt, att de inte spred ut rosenblad i hytten varje morgon och att det inte kom en privat butler och levererade champagne och jordgubbar. Mannen hävdade att han inte krävde någon specialservice, utan att personalen bara skulle ”förstå”.

3, Ett par klagade på att kaptenen var otrevlig för att han inte väntade två timmar på dem i hamnen, trots att de lämnat en lapp och sagt att de hade ”för mycket att göra”

4, En passagerare klagade på att havet lät för mycket.

5, En ung kvinna hade hört att Gary Barlow åkt på en viss kryssning och krävde att få veta varför han inte åkte på samma kryssning igen, vid det tillfälle hon själv åkte.

6, En man som åkte på en kryssning runt Alaska krävde kompensation för de varmare kläder han varit tvungen att köpa. Han var också missnöjd över att han inte fått en ”imponerande solbränna” och att det inte gick att bada i utomhuspoolen varje dag.

7, Ett par sa att servicen ombord var så bra att de gjort av med alldeles för mycket pengar på dricks under kryssningen. De krävde att få tillbaka pengarna.

8, En passagerare som åkte på kryssning för första gången var missnöjd med att ingen varnat för att han kunde bli sjösjuk, och frågade efter en lista på kryssningar där han garanterat inte skulle bli sjösjuk.

9, Några kryssningspassagerare var besvikna över att fartyget inte såg ut som Titanic och tyckte att de skulle ha fått information om detta innan kryssningen

Jag fattar inte hur en kryssning kan vara ”garanterat sjösjukefri”. Vad gör man änns på en kryssning om man garanterat inte vill bli sjösjuk? och hur i helvete kan man bar med att lämna en lapp till kapten och kräva att man håller upp två timmar i hamn när man har 4998 andra passagerare ombord?? Det roligaste någonsin. Hade jag jobbat ombord och fått såna klagomål hade jag antagligen bara stått och skrattat. Inte bra service men hur ska man kunna hålla minen?

Vidare hittade jag sedan:

1, Vem klagar över att sätena på flyget är för bekväma? Jo, en passagerare som åkte med flygbolaget Emirates som ville vara vaken under hela flygturen. Men han somnade gång på gång på grund av de sköna sätena.

2, En resenär tyckte det var för mycket curry i maten som serverades på indiska restauranger och att det fanns för många spanjorer i Spanien.

3, Lyckan omvandlades till ilska för en resenär när det visade sig att Gucci-väskan som inhandlades på marknaden i Kina för otroliga 120 kronor var piratkopierad.

4, ”Det var frustrerande att vara omgiven av barn på charterresan till Fijiöarna på skollovet”, gnällde en mamma för resebyrån – trots att hon själv tog med sig sina barn på semestern.

5, Britterna verkar inte är vana vid stränder. En britt beklagade sig över att stranden var för sandig. En annan gnällde:
”Ingen upplyste oss om att det fanns fiskar i havet. Barnen var vettskrämda”.

6, En turist i Australien klagade över att soppan var för tjock och stark. Han insåg inte att han åt ur såsskålen.

7, Ett par anklagade till och med hotellet för att ha orsakat att kvinnan blivit gravid.
” Jag och min festman bokade ett rum med separata sängar, men vi fick ett rum med dubbelsäng. Därför håller vi er ansvariga för att jag blivit gravid”, sa paret och tillägger att det inte skulle ha hänt om de hade placerats i ett rum med två separata sängar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: